Nieuws


16 januari 2018

Iris Tribute verplaatst naar De Gildenbond

In de aanloop naar het vijfde Iris Tribute dat al vier jaar bij Jongerencentrum Crossroads heeft plaatsgevonden heeft de organisatie van het Iris Tribute helaas besloten dat zij de aankomende editie niet bij Crossroads zullen laten plaatsvinden.

 

Iris Tribute, een tribute wat begonnen is om Iris van Kleij te herdenken na haar plotselinge overlijden op 16-jarige leeftijd op 23 september 2013 aan, werd sinds 2014 georganiseerd in Jongerencentrum Crossroads. Vanwege een meningsverschil op organisatorisch vlak heeft de familie Van Kleij besloten het evenement te verplaatsen naar De Gildenbond. Het bestuur van Crossroads betreurt deze beslissing en vind het jammer dat deze toch wel speciale editie niet meer in Crossroads gehouden zal worden. 


10 november 2017

€ 1.500 overhandigd aan Villa Pardoes

Donderdag 8 november hebben de vrijwilligers van Crossroads en Iris Tribute en cheque ter waarde van € 1.500 overhandigd aan Villa Pardoes in Kaatsheuvel. Tijdens een bezoek aan de villa, waar zij een presentatie en een rondleiding kregen, werd door Sterre van Kleij de cheque overhandigd met het bedrag dat tijdens de 4e editie van het Iris Tribute is opgehaald. Het bedrag zal ten goede komen voor de doe-activiteiten in Villa Pardoes. 


3 november 2017

Mooi resultaat Rabobank Clubkascampagne voor Jongerencentrum Crossroads

Afgelopen oktober was het tijd voor de Rabobank Clubkascampagne. Crossroads deed hieraan mee met als doel geld binnen te halen voor de ontwikkeling van activiteiten voor de jeugd van Kaatsheuvel en omgeving. Op donderdag 2 november werd de cheque met het mooie bedrag van € 334,11 overhandigd aan onze vrijwilligers.

 

Crossroads wil van de mogelijkheid gebruik maken om alle stemmers, maar natuurlijk ook de Rabobank te bedanken.