Vrijwilligerswerk bij Crossroads

Vrijwilligerswerk levert een waardevolle bijdrage aan de samenleving, zo ook bij Jongerencentrum Crossroads!

 

Natuurlijk kunnen wij altijd extra handjes gebruiken om ook in de toekomst verschillende activiteiten te kunnen blijven organiseren. 

 

Het doen van vrijwilligerswerk biedt jou:

  • dé kans om jouw horizon te verbreden
  • de ervaring dat jij zelf een positieve bijdrage aan de samenleving kan leveren
  • waardering voor je hulp
  • een waardevolle bijdrage in je persoonlijke ontwikkeling én je leert vaardigheden voor later
  • de mogelijkheid om extra certificaten te behalen

Crossroads zoekt nieuwe toppers!


Altijd al achter de bar willen staan, muziek willen draaien voor een groot publiek of simpelweg onderdeel willen zijn van een mooie organisatie die probeert  middels allerlei activiteiten Kaatsheuvel bruisend te houden? Dan is dit je kans!

 

Wegens succes zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team. De afgelopen jaren is het aantal concerten, kinderdisco’s, activiteiten voor jeugd en allerlei andere activiteiten flink gestegen. De bezoekersaantallen stijgen ook gestaag. Allemaal heel positief, maar ons team is nog niet zo hard gegroeid waardoor er een zwaar beroep wordt gedaan op een relatief klein clubje mensen. Wij zoeken toppers die er samen met ons de schouders onder willen zetten om Crossroads zo bruisend te houden en wellicht nog bruisender te maken.

 

Wie zoeken we:

 

Bartoppers

Wat doe je? Je draait mee achter de bar bij activiteiten die jou leuk lijken. Je schenkt drankjes in, maar bovenal ben je gastheer of gastvrouw. Een lachend gezicht achter de bar zorgt immers meestal ook voor lachende gezichten in de zaal!

DJ's

Vooral bij de kinderdisco, maar ook bij andersoortige activiteiten zoeken we mensen die het leuk vinden om de muzikale omlijsting vorm te geven. In overleg met de andere DJ’s bekijk je wie wanneer draait of dat je dit samen doet. 

Algemene vrijwilligers

We kunnen overal handjes gebruiken. Glazen ophalen tijdens een concert, de bands ondersteunen, klussen, decoraties maken,  entree werkzaamheden, te veel om op te noemen eigenlijk...

Kinderdisco

Voor de kinderdisco seven/eight & Six zoeken we mensen die samen deze avonden tot een succes willen maken.
Jeugd is welkom, maar ook wat meer volwassen vrijwilligers zijn zeer welkom. Deze vrijwilligersgroep is momenteel vrij jong en zou het fijn vinden als er ook wat ‘oudere’ vrijwilligers aansluiten. Ouders zijn natuurlijk ook welkom om te helpen!

Penningmeester

Onze penningmeester heeft er al heel wat jaartjes op zitten en vind het tijd om het stokje over te dragen.
Weg gaat ze niet, maar een andere functie daar is het wel het moment voor.

 

Als penningmeester ben je aanwezig bij de bestuursvergaderingen welke 1 maal per maand plaats vinden. Daarnaast draag je zorg voor de inkomende en uitgaande geldstromen, houdt je overzicht op het financiële plaatje en beoordeel je begrotingen.

Je wordt vanaf laatste kwartaal 2019 ondersteund door een accountant welke het boekhoudkundige gedeelte voor haar rekening zal nemen. Dit zorgt ervoor dat de taak van penningmeester minder belastend wordt èn dat er een constante dubbele controle op financieel gebied is. Tot die tijd is de huidige penningmeester bereid dit onderdeel samen met jou op te pakken.

 

Een opleiding op financieel gebied is een pre, maar inzicht vinden wij veel belangrijker aangezien je dit op gaat pakken samen met een professional.

Heb je interesse in een van deze functies? Stuur dan een mail naar info@jccrossroads.nl voor meer informatie of om een afspraak te maken.

 

Uiteraard staan wij ook open voor nieuwe ideeën voor activiteiten. Heb je een idee laat het ons weten, voorwaarde is natuurlijk wel dat de activiteit toegankelijk is voor iedereen of een bepaalde leeftijdsgroep.

 

 

Besloten feesten zijn bij ons helaas niet mogelijk.