Vrijwilligerswerk bij Crossroads

Vrijwilligerswerk levert een waardevolle bijdrage aan de samenleving, zo ook bij Jongerencentrum Crossroads!

 

Natuurlijk kunnen wij altijd extra handjes gebruiken om ook in de toekomst verschillende activiteiten te kunnen blijven organiseren. 

 

Het doen van vrijwilligerswerk biedt jou:

  • dé kans om jouw horizon te verbreden
  • de ervaring dat jij zelf een positieve bijdrage aan de samenleving kan leveren
  • waardering voor je hulp
  • een waardevolle bijdrage in je persoonlijke ontwikkeling én je leert vaardigheden voor later
  • de mogelijkheid om extra certificaten te behalen

Crossroads zoekt nieuwe toppers!

Creatieve toppers

Crossroads wil graag meer activiteiten organiseren voor de jeugd van Kaatsheuvel, maar daarvoor hebben we extra vrijwilligers voor nodig. 

 

Ben jij een beetje creatief van geest en vind jij ook dat er te weinig te doen is voor de jeugd in Kaatsheuvel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Voor bestaande en nieuw op te zetten activiteiten zoeken wij nieuwe vrijwilligers. Denk hierbij aan bijvoorbeeld knutseldagen, film marathons, spelletjes, sport-activiteiten maar ook aan onze disco-avonden voor groep 6, 7 en 8 of activiteiten voor de jeugd vanaf 12 jaar.


Bar toppers

Crossroads is op zoek naar vrijwilligers die ons bar-team aan willen vullen.

Zou jij  het leuk vinden om onze bezoekers te voorzien van een drankje en een gulle lach? Dan ben jij waarschijnlijk de bar-topper die wij zoeken!

 

Voor bestaande en nieuw op te zetten activiteiten zoeken wij een aanvulling van ons bar-team.
Het liefst hebben we natuurlijk iemand met enige ervaring, maar heb je die niet dan is dat ook geen probleem - we leren het je graag.

 

Ben je in het bezit van een diploma Sociale Hygiëne of het certificaat Verantwoord Alcoholgebruik, dan is dat een pré. Zo niet, dan helpen we je ook daar graag bij zodat je voldoet aan alle regeltjes...  

 

Aanmelden kan vanaf 13 jaar, alleen mag je t/m 18 jaar alleen achter de bar wanneer er geen alcohol geschonken wordt. 


Muzikale toppers

Ben jij op de hoogte van de laatste pop en rock hits en vind jij het leuk om een mooie set aan elkaar te draaien? Dan zoeken we jou!

 

Voor bestaande en nieuw op te zetten activiteiten zoeken wij dj's om ons team te versterken.


Techniek toppers

Lijkt het jou leuk om tijdens een optreden van beginnende, maar ook bij de meer ervaren bands en artiesten, het licht en/of het geluid te regelen zodat onze bezoekers de beste geluidservaring hebben? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Voor onze activiteiten waar live-muziek ten gehore gebracht wordt zoeken we een aanvulling op ons team van licht- en geluidstechnici. Natuurlijk zullen onze mannen je wegwijs maken en waar nodig kan er ook een training verzorgd worden. 

 


Wil je graag weten wat wij je kunnen bieden en wat je er van ons voor terug krijgt? Loop dan een keer binnen, bel of mail ons. 

We gaan graag het gesprek met je aan om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.