Vrijwilligerswerk bij Crossroads

Vrijwilligerswerk levert een waardevolle bijdrage aan de samenleving, zo ook bij Jongerencentrum Crossroads!

 

Natuurlijk kunnen wij altijd extra handjes gebruiken om ook in de toekomst verschillende activiteiten te kunnen blijven organiseren. 

 

Het doen van vrijwilligerswerk biedt jou:

  • dé kans om jouw horizon te verbreden
  • de ervaring dat jij zelf een positieve bijdrage aan de samenleving kan leveren
  • waardering voor je hulp
  • een waardevolle bijdrage in je persoonlijke ontwikkeling én je leert vaardigheden voor later
  • de mogelijkheid om extra certificaten te behalen

Crossroads zoekt nieuwe vrijwilligers!

Altijd al achter de bar willen staan, muziek willen draaien voor een groot publiek of simpelweg onderdeel willen zijn van een mooie organisatie die probeert middels allerlei activiteiten Kaatsheuvel bruisend te houden? Dan is dit je kans!

 

Wegens succes zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team. De afgelopen jaren is het aantal concerten, kinderdisco’s, activiteiten voor jeugd en allerlei andere activiteiten flink gestegen. De bezoekersaantallen stijgen ook gestaag. Allemaal heel positief, maar ons team is nog niet zo hard gegroeid waardoor er een zwaar beroep wordt gedaan op een relatief klein clubje mensen. Wij zoeken toppers die er samen met ons de schouders onder willen zetten om Crossroads zo bruisend te houden en wellicht nog bruisender te maken.

 

We kunnen overal handjes gebruiken bijvoorbeeld voor ondersteuning van bands, klussen, decoraties maken, activiteiten mee op te zetten, te veel om op te noemen eigenlijk...

 

Wie zoeken we:

Vrijwilligers voor onze kinderdisco en andere jeugdactiviteiten

Voor de kinderdisco Seven/Eight & Six zoeken we mensen die samen deze avonden tot een succes willen maken.
Jeugd is welkom, maar ook wat meer volwassen vrijwilligers zijn zeer welkom. Deze vrijwilligersgroep is momenteel vrij jong en zou het fijn vinden als er ook wat ‘oudere’ vrijwilligers aansluiten. Ouders zijn natuurlijk ook welkom om te helpen!

 

Daarnaast willen we graag nieuwe jeugdactiviteiten opzetten waarvoor we nieuwe vrijwilligers zoeken. Beschikbaarheid op woensdagmiddag en tijdens de vakanties is daarbij gewenst. 

Penningmeester

Onze penningmeester heeft er al heel wat jaartjes op zitten en vind het tijd om het stokje over te dragen.
Weg gaat ze niet, maar een andere functie daar is het wel het moment voor.

 

Als penningmeester ben je aanwezig bij de bestuursvergaderingen welke 1 maal per maand plaats vinden. Daarnaast draag je zorg voor de inkomende en uitgaande geldstromen, houdt je overzicht op het financiële plaatje en beoordeel je begrotingen.

Je wordt ondersteund door een accountant welke het boekhoudkundige gedeelte voor haar rekening zal nemen. Dit zorgt ervoor dat de taak van penningmeester minder belastend wordt én dat er een constante dubbele controle op financieel gebied is.

 

Een opleiding op financieel gebied is een pré, maar inzicht vinden wij veel belangrijker aangezien je dit op gaat pakken samen met een professional.

Bestuurslid

Naast de functie van Penningmeester binnen het bestuur zijn wij op zoek naar mensen die ons bestuur willen versterken. Dit kan in diverse functies en met diverse vaardigheden.

 

Heb jij bijvoorbeeld kennis van administratie en lijkt de functie van secretatis echt voor jou weggelecht te zijn? Of heb jij meer verstand van technische zaken en zou het technisch beheer van ons pand meer in jouw straatje passen? Neem dan contact met ons op! 

Interesse?

Heb je interesse in een van deze functies? Stuur dan een mail naar info@jccrossroads.nl voor meer informatie of om een afspraak te maken.

 

Uiteraard staan wij ook open voor nieuwe ideeën voor activiteiten. Heb je een idee laat het ons weten, voorwaarde is natuurlijk wel dat de activiteit toegankelijk is voor iedereen of een bepaalde leeftijdsgroep.